Bestill reise

Velg hotell/romtype

Holiday Inn London - Kensington

Holiday Inn London - Kensington, tidligere The Kensington Close Hotel, holder god standard, og har strålende beliggenhet i vest-London, rett ved metrostasjonen High Street Kensington. Herfra tar man seg raskt og enkelt til samtlige av byens severdigheter. Hos The Kensington Close Hotel finner du massevis av fasiliteter, som restaurant, bar, WiFi, treningsrom og svømmebasseng (mot avgift). Rommene er utstyrt med air condition, hårføner, strykejern, kaffemaskin og safe.

Ønsker dere flere enn tre netter, er det naturligvis mulig. I tillegg til Holiday Inn London - Kensington og The Cumberland tilbyr vi andre hotell i London på forespørsel.

Pris for 2 netter *2 290,-
Pris for 3 netter *3 190,-
*Inkluderer laveste tilgjengelige billettkategori.

The Cumberland

The Cumberland er et velkjent hotell i London med høy standard og utmerket beliggenhet. Hotellet ligger like ved metrostasjonen Marble Arch, og fra The Cumberland har man hele Oxford Street innen kort gangavstand. Dette store hotellet har et rikt fasilitetsutvalg med blant annet bar, flere restauranter og WiFi, og rommene er utstyrt med air condition, kaffemaskin, safe, minibar, hårføner og strykejern (på forespørsel). 

Ønsker dere flere enn tre netter, er det naturligvis mulig. I tillegg til The Cumberland og The Kensington Close Hotel tilbyr vi en rekke andre hotell i London på forespørsel. 

Pris for 2 netter *2 690,-
Pris for 3 netter *3 790,-
*Inkluderer laveste tilgjengelige billettkategori.
Velg billettype.

South Stand-billett

Pristillegg:0,-

  • Kortside-billetter (blokk 125/221/222/225)
  • Dere er garantert å få sitte samlet
  • Bortelagets drakter og farger ikke tillatt

Hjørne/langside-billett

Pristillegg:150,-

  • Billetter på enden av langsiden (blokk 231, 212, 213)
  • God oversikt over banen
  • Dere er garantert å få sitte samlet
  • Bortelagets drakter og farger ikke tillatt

Personopplysninger
Kontaktopplysninger til bestiller
Avreisested og reisende
Reisende

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.