Bestill reise

Velg hotell/romtype

Mercure Manchester Piccadilly

Mercure holder høy standard, og har en utmerket beliggenhet rett ved Piccadilly Gardens – så sentralt i Manchester som det er mulig å komme. Hotellet tilbyr et stort fasilitetsutvalg som bar, gratis WiFi og concierge service, og rommene er utstyrt med air condition, kaffemaskin, safe og strykejern (på forespørsel), blant annet.

I tillegg til Mercure Manchester Piccadilly Hotel og DoubleTree by Hilton Hotel Manchester tilbyr vi andre hotell i Manchester på forespørsel.

Pris for 2 netter *2 790,-
Pris for 3 netter *3 790,-
*Inkluderer laveste tilgjengelige billettkategori.

DoubleTree by Hilton Manchester

DoubleTree er et flott hotell med høy standard sentralt i Manchester. Hotellet ligger midt mellom Piccadilly Gardens og Piccadilly Station, og herfra har man det aller meste innen gangavstand. Hotellet byr på en rekke fasiliteter som takterrasse, restaurant, gratis WiFi og concierge service, og på rommene finner du air condition, kaffemaskin, safe, strykejern, TV, hårføner og mini bar, blant annet.

Ønsker dere flere enn tre netter, er det naturligvis mulig. I tillegg til Premier Inn og DoubleTree by Hilton Hotel Manchester tilbyr vi andre hotell i Manchester. Vi skreddersyr alltid deres reise etter deres egne ønsker, og ser etter alternativene som gir best valuta for pengene den aktuelle datoen. 

Pris for 2 netter *2 890,-
Pris for 3 netter *3 940,-
*Inkluderer laveste tilgjengelige billettkategori.
Velg billettype.

93:20 Lounge-billett

Pristillegg:0,-

  • Komfortable premium-billetter på langsiden
  • Blokk 209, 210 eller lignende
  • Kampprogram inkludert
  • Ingen kleskode (bortelagets drakter ikke tillatt)

Personopplysninger
Kontaktopplysninger til bestiller
Avreisested og reisende
Reisende

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.