Bestill reise

Velg hotell/romtype

Royal National Hotel

Royal National er et enkelt hotell, som fungerer som et godt alternativ om du er ute etter et rimelig sted å bo i London, og samtidig ønsker sentral beliggenhet. Hotellet har veldig fin beliggenhet ved Russell Square, kun 100 meter fra t-bane stasjonen med samme navn. Hotellet byr på bar og en enkel restaurant, og rommene er utstyrt med Wifi, TV, telefon, te/kaffe-koker, samt hårføner, strykejern og kjøleskap på forespørsel. 

Royal National er et rimeligere hotell enn våre andre alternativ i London, men vær klar over at dette gjenspeiles i standarden. 

Pris for 2 netter *7 290,-
Pris for 3 netter *8 290,-
*Pris per person i dobbeltrom. Inkluderer laveste tilgjengelige billettkategori.

DoubleTree by Hilton London - Hyde Park

DoubleTree by Hilton London - Hyde Park holder god standard, og har fin beliggenhet i ved det nordvestre hjørnet av Hyde Park. T-bane stasjonen Queensway ligger 150 meter fra hotellet, og herfra tar man seg inn til for eksempel Oxford Street på noen få minutter. Notting Hill ligger innen kort gangavstand fra hotellet. Hotellet byr på en rekke fasiliteter som restaurant, treningsrom og concierge service, og på rommene finner du air condition, kaffemaskin, safe, strykejern, TV, hårføner og mini bar, blant annet. Doubletree er et populært alternativ blant våre kunder, som ofte gir veldig god valuta for pengene.

I tillegg til hotellene du finner her på hjemmesiden, tilbyr vi en rekke andre hotell på forespørsel. Vi skreddersyr alltid deres reise etter deres egne ønsker, og ser etter alternativene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Pris for 2 netter *7 890,-
Pris for 3 netter *9 190,-
*Pris per person i dobbeltrom. Inkluderer laveste tilgjengelige billettkategori.

Park Plaza Westminster Bridge

Park Plaza har veldig fin beliggenhet ved Westminster Bridge, Big Ben og London Eye, og hotellet passer like bra både for familier og voksne som reiser uten barn. Hotellet holder høy standard, og byr på en rekke fasiliteter som basseng, spa, treningsrom, restaurant og bar. Rommene er utstyrt med air condition, hårføner, strykejern, kaffemaskin og safe. Her kan man få romslige studio-rom på 35 kvadratmeter, som passer for opptil fire personer.

Ønsker dere flere enn tre netter, er det naturligvis mulig. I tillegg til Holiday Inn London - Kensington, Park Plaza Westminster Bridge og St. Giles tilbyr vi andre hotell i London på forespørsel.

Pris for 2 netter *9 590,-
Pris for 3 netter *11 090,-
*Pris per person i dobbeltrom. Inkluderer laveste tilgjengelige billettkategori.
Velg billettype.

Executive Box-billett

Pristillegg:0,-

 • Eksklusiv VIP-opplevelse på Emirates
 • Komfortable premium-seter med god utsikt
 • Stadions tredje ring, rett over Club Level
 • Kortside-utsikt
 • Kampprogram inkludert
 • Tilgang til egen "box" (kapasitet til 12 pers.)
 • 2-retters måltid med drikke inkludert
 • Drikke i pausen og etter kamp inkludert
 • Kleskode: Smart casual (bortelagets drakter ikke tillatt)
 • Billettypen også tilgjengelig med måltid
 • PDF-billetter per e-post
 • 5 ledige plasser til denne prisen

Personopplysninger
Kontaktopplysninger til bestiller
Avreisested og reisende
Reisende

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.