Bestill reise

Velg hotell/romtype

Leonardo Hotel Liverpool

Leonardo Hotel Liverpool (tidligere Jurys Inn) har en fin beliggenhet ved Albert Dock, en av Liverpools fremste turistattraksjoner med et rikt utvalg av severdigheter og spisesteder. Fra Jurys Inn tar man seg dessuten enkelt og raskt inn til bykjernen til fots (600 meter). Dette hyggelige hotellet kan tilby en rekke fasiliteter som restaurant, bar og gratis WiFi, og på rommene finner man air condition, hårføner, safe og TV, blant annet.

Ønsker dere flere enn tre netter, er det naturligvis mulig. I tillegg til Indigo, Leonardo Hotel og Hard Days Night Hotel, tilbyr vi andre hotell i Liverpool på forespørsel. Er dere 3 eller flere som reiser? I så fall kan det være penger å spare på å velge leilighetshotell. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker, og plukker hotellene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene. 

Pris for 2 netter *3 190,-
Pris for 3 netter *3 890,-
*Pris per person i dobbeltrom. Inkluderer laveste tilgjengelige billettkategori.

INNSIDE by Melia Liverpool

INNSIDE er et flott hotell og moderne hotell, sentralt i Liverpool. Hotellet åpnet dørene så sent som i 2021. INNSIDE ligger i den nordlige delen av sentrum, 800 meters gange fra Liverpool ONE. Hotellet byr på en rekke fasiliteter som skybar, restaurant, gratis WiFi og treningsrom, og på rommene finner du air condition, safe, strykejern, TV, hårføner og mini bar, blant annet.

I tillegg til hotellene du finner her på hjemmesiden, tilbyr vi en rekke andre hotell på forespørsel. Vi skreddersyr alltid deres reise etter deres egne ønsker, og ser etter alternativene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Pris for 2 netter *3 390,-
Pris for 3 netter *4 190,-
*Pris per person i dobbeltrom. Inkluderer laveste tilgjengelige billettkategori.

Hard Days Night Hotel

Hard Days Night Hotel er et ikonisk hotell sentralt i Liverpool, rett ved “The Cavern Club”, hvor «The Beatles» startet sin karriere. Hotellet bærer i det hele tatt mye preg av byens musikalske helter, med unike rom med bilder av rockebandet. Hard Days Night kan dessuten by på et rikt fasilitetsutvalg, med concierge service, gratis WiFi, restaurant og bar. Rommene er alle ulike, og her finner man air condition, safe, mini bar, hårføner og strykejern, blant annet.

Ønsker dere flere enn tre netter, er det naturligvis mulig. I tillegg til Indigo, Jurys Inn og Hard Days Night Hotel, tilbyr vi andre hotell i Liverpool på forespørsel. Er dere 3 eller flere som reiser? I så fall kan det være penger å spare på å velge leilighetshotell. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker, og ser etter hotellene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene. 

Pris for 2 netter *4 190,-
Pris for 3 netter *5 390,-
*Pris per person i dobbeltrom. Inkluderer laveste tilgjengelige billettkategori.
Velg billettype.

Peoples Club-billett

Pristillegg:0,-

  • Kortsidebilletter med god utsikt
  • Tilgang til Peoples Club-loungen
  • Fra 3 timer før kamp til 1,5 timer etter kamp
  • Buffetmåltid før kamp
  • Kampprogram inkludert
  • Ingen kleskode (bortelagets drakter ikke tillatt)
  • PDF-billetter per e-post

Personopplysninger
Kontaktopplysninger til bestiller
Avreisested og reisende
Reisende

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.