Bestill reise

Velg hotell/romtype

Petit Palace Plaza Mayor

Petit Palace Plaza Mayor har perfekt beliggenhet midt i Madrids historiske sentrum, og herfra har man det aller meste innen gangavstand. Hotellet byr på restaurant, bar samt gratis WiFi. Rommene er utstyrt med air condition, TV, mini bar, safe og hårføner, blant annet.

I tillegg til Petit Palace Plaza Mayor og Catalonia Atocha, tilbyr vi andre hotell i Madrid på forespørsel. Vi ser alltid etter alternativet som gir best valuta for pengene de aktuelle datoer. 

Pris for 2 netter *12 790,-
Pris for 3 netter *13 990,-
*Inkluderer laveste tilgjengelige billettkategori.

Catalonia Atocha

Catalonia Atocha er et flott, 4-stjerners hotell med utmerket beliggenhet sentralt i Madrid. Museene Reina Sofia og Prado ligger begge 600 meter unna, og metrostasjonen Antón Martín ligger kun 50 meter fra hotellet. Herfra tar man seg enkelt både til Santiago Bernabéu og Vicente Calderón, samt resten av hovedstadens severdigheter. Hotellet byr på takterrasse, restaurant, bar og gratis WiFi, og på rommene finner du air condition, TV, mini bar, safe og hårføner, blant annet.

I tillegg til Catalonia Atocha og Catalonia Goya, tilbyr vi andre hotell i Madrid på forespørsel.

Pris for 2 netter *13 090,-
Pris for 3 netter *14 490,-
*Inkluderer laveste tilgjengelige billettkategori.
Velg billettype.

Kategori 3, øvre kortside

Pristillegg:0,-

  • Utsikt fra kortsiden, øvre nivå
  • Billettert garantert sammen minst i par
  • Bortelagets drakter ikke tillatt

Personopplysninger
Kontaktopplysninger til bestiller
Avreisested og reisende
Reisende

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.