Lazio

Lazio er en italiensk fotballklubb basert i Roma, stiftet i 1900.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Stadio Olimpico

Kapasitet: 70634

Klubben spiller sine hjemmekamper på Stadio Olimpico, som de deler med byrival Roma, og dette derbyet, kjent som Derby della Capitale, er et av de mest lidenskapelige og intense oppgjørene i italiensk fotball. Lazio har vunnet Serie A flere ganger, og deres mest bemerkelsesverdige suksess kom på slutten av 1990-tallet og tidlig på 2000-tallet under ledelse av Sven-Göran Eriksson. Klubben har også hatt suksess i europeisk sammenheng, med en UEFA Cup Winners' Cup-tittel i 1999. Lazio er kjent for sin store fanbase og har ofte blitt assosiert med politiske overtoner på tribunene.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER