Wimbledon

Wimbledon er en klubb med mye historie, og et lag som mange nordmenn har et forhold til. En god mulighet til å oppleve ekte, britisk fotballkultur!

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Plough Lane

Kapasitet: 9 215

AFC Wimbledon ble stiftet i 2003 etter at "gamle" Wimbledon flyttet til Milton Keynes, i det som var en svært upopulær avgjørelse blant klubbens fans. Siden den gang har den nye klubben jobbet seg oppover ligasystemet, og spiller nå i League Two. The Dons spiller nå sine kamper på Plough Lane i Wimbledon-området i sørlige London.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER