Generelle reisevilkår

Informasjon og reisevilkår:

Vi har foreløpig ikke gjort noen reservasjon, og må følgelig ta forbehold om endring i pris og kapasitet. Kapasitet og pris kan endres både på kampbilletter, hotell og fly, og vi anbefaler på generell basis å ikke vente for lenge med å bestille. Ved bekreftelse av bestilling, bestemmer dere selv om dere betaler med kort eller faktura. Ved betaling med kredittkort tilkommer et kortgebyr på 0,8% av reisens totalpris. Reisen er ikke-refunderbar etter bekreftelse fra kundens side. Hvis kampen blir flyttet mer enn 36 timer fra foreløpig fastsatt tidspunkt, tilbys fri endring eller full refusjon ved kjøp av fotballpakke (hotell og kampbillett). Refusjon gjelder ikke for produkter kunden har kjøpt på egenhånd (utenom G Travel). Ved kjøp av komplett pakke inkl. fly, tilbys fri endring av reisen. Endring av kamptidspunkt gir ikke rett på fri avbestilling ved kjøp av komplett pakke. Dersom kampen flyttes mindre enn 36 timer fra føreløpig fastsatt kamptidspunkt er kunden selv ansvarlig for eventuelle endringskostnader. Kamptidspunktene i Premier League fastsettes 1-2 måneder før kamp. Ved kjøp av fotballpakke behøver vi fullt navn (som i pass) til alle reisende, mobilnummer til reisebestiller og fødselsdato til barn under 12 år. Ved kjøp av komplett pakke inkl. fly, må vi i tillegg ha mobilnummer og fødselsdato til alle reisende.

Vi tilbyr ikke kjøp av kun billetter. Billettene formidles kun i kombinasjon med hotell/leilighet og eventuelt fly. G Travel Fotball er del av reisegarantifondet, og din reise er dekket av pakkereiseloven. 

Husk at alle må ha gyldig pass ved å reise til England, da ID-kort med reiserett kun er gyldig i EU/Schengen.

Covid19-regler, per desember 2022:

Hvis kampen blir flyttet, avlyst eller spilt uten fans på grunn av Covid19, vil dere tilbys full refusjon av hele pakken, eller fri endring til eventuell ny kampdato. Det samme er gjeldende hvis norske reiseråd eksisterer for valgt reisemål 14 dager før avreise. Fra 17. mars 2022 ble alle innreiserestriksjoner til England opphevet, og det er per oktober heller ikke krav om koronasertifikat for å slippe inn på stadion. Reglene knyttet til innreise/test/karantene kan fortsatt endre seg, og en eventuell gjeninnføring av obligatorisk testing o.l. vil ikke utløse rett til refusjon.

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.