Generelle reisevilkår

Betaling og generelle vilkår:

Prisene fra våre leverandører styres av etterspørsel og kapasitet, og det kan av den grunn forekomme feil i oppgitt pris på vår hjemmeside. Ved bekreftelse av bestilling, bestemmer dere selv om dere betaler med kort eller faktura. Ved betaling med kredittkort tilkommer et kortgebyr på 0,8% av reisens totalpris. Merk at reisen er ikke-refunderbar etter bekreftelse.

Kamptidspunktene i Premier League fastsettes 1-2 måneder før kamp. Hvis kampen blir flyttet mer enn 36 timer fra foreløpig fastsatt tidspunkt, tilbys fri endring eller full refusjon ved kjøp av fotballpakke (hotell og kampbillett). Refusjon gjelder ikke for produkter kunden har kjøpt på egenhånd (utenom G Travel). Ved kjøp av komplett pakke inkl. fly, tilbys fri endring av reisen. Endring av kamptidspunkt gir ikke rett på fri avbestilling ved kjøp av komplett pakke. 

Ved kjøp av fotballpakke behøver vi fullt navn (som i pass) til alle reisende, mobilnummer til reisebestiller og fødselsdato til barn under 12 år. Ved kjøp av komplett pakke inkl. fly, må vi i tillegg ha mobilnummer til alle reisende over 12 år.

Vi tilbyr ikke kjøp av kun billetter. Billettene formidles kun i kombinasjon med hotell/leilighet og eventuelt fly. G Travel Fotball er del av reisegarantifondet, og din reise er dekket av pakkereiseloven. 

Covid19-regler, per juli 2022:

Hvis kampen blir flyttet, avlyst eller spilt uten fans på grunn av Covid19, vil dere tilbys full refusjon av hele pakken, eller fri endring til eventuell ny kampdato. Det samme er gjeldende hvis norske reiseråd eksisterer for valgt reisemål på tidspunktet for avreise. Fra 11. februar 2022 ble kravet til negativ covid-test ved ankomst England for fullvaksinerte opphevet. Den reisende er selv ansvarlig for kostnader knyttet til en eventuell Covid19-test, inkl. kostnader knyttet til en eventuell karantene som følge av positivt prøvesvar. Innreiseskjema må rapporteres til engelske myndigheter via flyselskapet dere benytter tidligst 48 timer før avreise. Kravet til koronasertifikat for å slippe inn på stadion er per i dag opphevet, men dette kan bli innført på nytt. Reglene knyttet til test/karantene kan fortsatt endre seg, og en eventuell gjeninnføring av obligatorisk testing o.l. vil ikke utløse rett til refusjon.

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.