Barcelona - Athletic Bilbao

24.08.2024

Bestill reise

Enkel Bestilling: Fire steg til din fotballreise

Bestill din drømmereise enkelt gjennom vårt online bookingsystem. Sikre din plass på storkampen med noen få klikk. Ta med venner, familie eller kolleger og opplev en unik fotballtur. Vi organiserer gruppeturer for alt fra små grupper til større bedriftsarrangementer, med plass til 1-100 deltakere. Enten det er for å feire en spesiell anledning eller bare for å nyte kampen, tilbyr vi en komplett pakke for en minnerik opplevelse.

Bestill reise

Steg 1

Velg hotell/romtype

Andante Hotel

Frokost er inkludert. Andante holder god, 3-stjerners standard og ligger 300 meter sørvest for La Rambla. Andante har en rekke fasiliteter, som takterrasse med basseng, gratis WiFi og bar, og rommene er utstyrt med air condition, TV, mini bar, safe og hårføner, blant annet. Andante har også familierom. I tillegg hotellene lastet opp her på hjemmesiden, tilbyr vi naturligvis også en rekke andre alternativ i Barcelona. Vi ser alltid etter hotellene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 4 590,- per person

Pris for 3 netter: 5 790,- per person

Catalonia Eixample 1864

Frokost er inkludert. Dette hotellet holder 4-stjerners standard, og har sentral beliggenhet ved handlegaten Passeig de Gracia, kun 900 meter nordøst for Plaça de Catalunya. Catalonia Eixample 1864 byr på en rekke fasiliteter, som takterrasse med basseng, takterrasse, gratis WiFi, restaurant og bar, og rommene er utstyrt med air condition, TV, mini bar, safe og hårføner, blant annet. Her kan man også få rom med balkong mot et tillegg. I tillegg hotellene lastet opp her på hjemmesiden, tilbyr vi naturligvis også en rekke andre alternativ i Barcelona. Vi ser alltid etter hotellene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 4 890,- per person

Pris for 3 netter: 6 790,- per person

H10 Port Vell

Frokost er inkludert. H10 Port Vell holder høy, 4-stjerners standard, og ligger nede ved den gamle havnen i Barcelona. Fin og praktisk beliggenhet, med 1,5 km. til Plaza Catalunya og 900 meter til Barceloneta-stranden. H10 byr på en rekke fasiliteter, deriblant en flott takterrasse med basseng, gratis WiFi, restaurant og bar, og rommene er utstyrt med air condition, TV, mini bar, safe og hårføner, blant annet. Hotellet får svært gode tilbakemeldinger og er et alternativ vi kan anbefale på det varmeste. I tillegg hotellene lastet opp her på hjemmesiden, tilbyr vi naturligvis også en rekke andre alternativ i Barcelona. Vi ser alltid etter hotellene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 6 690,- per person

Pris for 3 netter: 8 690,- per person

Steg 2

Velg billettype

Official Corner Seats Block 124

Pristillegg: 0

Sentral langside-billett

 • Langside-billetter i blokk 138
 • Alle billetter samlet
 • Hjemmeseksjon
 • Bortelagets drakter og effekter ikke tillatt
 • E-tickets sendt per e-post

Pristillegg: 1690,-

Panorama Hospitality

 • Langside-billetter i blokk 238
 • Alle billetter samlet
 • Hjemmeseksjon
 • Loungetilgang (VIP Cupra)
 • Mat og drikke inkludert
 • Bortelagets drakter og effekter ikke tillatt
 • Kleskode: Smart casual
 • E-tickets sendt per e-post

Pristillegg: 3290,-

Totalpris per person i dobbeltrom: Velg ovenfor

Steg 3

Personopplysninger

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER