Brighton - Nottingham Forest

22.09.2024

Bestill reise

Enkel Bestilling: Fire steg til din fotballreise

Bestill din drømmereise enkelt gjennom vårt online bookingsystem. Sikre din plass på storkampen med noen få klikk. Ta med venner, familie eller kolleger og opplev en unik fotballtur. Vi organiserer gruppeturer for alt fra små grupper til større bedriftsarrangementer, med plass til 1-100 deltakere. Enten det er for å feire en spesiell anledning eller bare for å nyte kampen, tilbyr vi en komplett pakke for en minnerik opplevelse.

Bestill reise

Steg 1

Velg hotell/romtype

Mercure Brighton Seafront

Frokost er inkludert. Mercure Brighton Seafront har fin beliggenhet langs strandpromenaden i Brighton, 1,4 km. gange fra landemerket Brighton Palace Pier. Hotellet byr på en rekke fasiliteter som bar, restaurant og gratis WiFi, og på rommene finner du air condition, safe, strykejern, TV, hårføner og mini bar, blant annet. I tillegg til hotellene du finner her på hjemmesiden, tilbyr vi en rekke andre hotell på forespørsel. Det er også mulig å bo i London om dere foretrekker det. Vi skreddersyr alltid deres reise etter deres egne ønsker, og ser etter alternativene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 6 490,- per person

Pris for 3 netter: 7 690,- per person

DoubleTree by Hilton Brighton Metropole

Frokost er inkludert. Doubletree by Hilton holder litt høyere standard enn Mercure-hotellet og har også flere fasiliteter. Hotellet ligger også litt mer sentralt, langs promenaden og kun 900 meter fra Brighton Palace Pier. Hotellet byr på en rekke fasiliteter som innendørs basseng, bar, restaurant, gratis WiFi og treningsrom, og på rommene finner du air condition, safe, strykejern, TV, hårføner og mini bar, blant annet. I tillegg til hotellene du finner her på hjemmesiden, tilbyr vi en rekke andre hotell på forespørsel. Det er også mulig å bo i London om dere foretrekker det. Vi skreddersyr alltid deres reise etter deres egne ønsker, og ser etter alternativene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 7 290,- per person

Pris for 3 netter: 8 590,- per person

Steg 2

Velg billettype

Heineken Experience

  • Hjørnebilletter i blokk S2H/S2I
  • Loungetilgang før, under og etter kamp
  • Buffetmåltid inkludert («pub grub»)
  • Heineken inkludert
  • Kampprogram inkludert
  • Hjemmeseksjon, uformell atmosfære
  • Kleskode: Smart casual
  • Bortelagets drakter og farger ikke tillatt
  • PDF-billetter per e-post

Pristillegg: 0

Totalpris per person i dobbeltrom: Velg ovenfor

Steg 3

Personopplysninger

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER