Everton - Crystal Palace

28.09.2024

Bestill reise

Enkel Bestilling: Fire steg til din fotballreise

Bestill din drømmereise enkelt gjennom vårt online bookingsystem. Sikre din plass på storkampen med noen få klikk. Ta med venner, familie eller kolleger og opplev en unik fotballtur. Vi organiserer gruppeturer for alt fra små grupper til større bedriftsarrangementer, med plass til 1-100 deltakere. Enten det er for å feire en spesiell anledning eller bare for å nyte kampen, tilbyr vi en komplett pakke for en minnerik opplevelse.

Bestill reise

Steg 1

Velg hotell/romtype

ibis Styles Liverpool Centre Dale Street

Frokost er inkludert. Ibis Styles holder noe lavere standard enn våre andre alternativ i Liverpool, men har veldig fin beliggenhet i sentrum. Herfra har man det aller meste innen kort gangavstand. Hotellet har en liten restaurant/bar og gratis WiFi, og på rommene har man hårføner og air condition, blant annet. I tillegg til hotellene du finner her på hjemmesiden, tilbyr vi en rekke andre hotell på forespørsel. Vi skreddersyr alltid deres reise etter deres egne ønsker, og ser etter alternativene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 6 790,- per person

Pris for 3 netter: 7 190,- per person

Holiday Inn Liverpool - City Centre

Frokost er inkludert. Holiday Inn har utmerket beliggenhet rett ved Lime Street (sentralstasjonen i Liverpool). Her har man alle av byens fasiliteter og attraksjoner innen kort gangavstand. Holiday Inn byr på en rekke fasiliteter som restaurant, bar og gratis WiFi, og på rommene finner man air condition, hårføner, safe og TV, blant annet. Holiday Inn har ofte et gunstig "3 for 2"-tilbud, og dette er grunnen til at tre netter ofte koster ca. det samme som to. I tillegg til hotellene lastet opp på vår hjemmeside tilbyr vi andre hotell i Liverpool på forespørsel. Er dere 3 eller flere som reiser? I så fall kan det være penger å spare på å velge leilighetshotell. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker, og plukker hotellene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 7 290,- per person

Pris for 3 netter: 7 890,- per person

Indigo

Frokost er inkludert. Indigo Hotel Liverpool er et populært og sentralt hotell i Liverpool, som holder god standard. Her har man alle av byens fasiliteter og attraksjoner innen kort gangavstand. Indigo byr på en rekke fasiliteter som restaurant, bar og gratis WiFi, og på rommene finner man air condition, hårføner, safe og TV, blant annet. Indigo har ofte et gunstig "3 for 2"-tilbud, og dette er grunnen til at tre netter ofte koster ca. det samme som to. Ønsker dere flere enn tre netter, er det naturligvis mulig. I tillegg til hotellene lastet opp på vår hjemmeside tilbyr vi andre hotell i Liverpool på forespørsel. Er dere 3 eller flere som reiser? I så fall kan det være penger å spare på å velge leilighetshotell. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker, og plukker hotellene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 7 290,- per person

Pris for 3 netter: 7 490,- per person

INNSIDE Liverpool

Frokost er inkludert. INNSIDE er et flott hotell og moderne hotell, sentralt i Liverpool. Hotellet åpnet dørene så sent som i 2021. INNSIDE ligger i den nordlige delen av sentrum, 800 meters gange fra Liverpool ONE. Hotellet byr på en rekke fasiliteter som skybar, restaurant, gratis WiFi og treningsrom, og på rommene finner du air condition, safe, strykejern, TV, hårføner og mini bar, blant annet. I tillegg til hotellene du finner her på hjemmesiden, tilbyr vi en rekke andre hotell på forespørsel. Vi skreddersyr alltid deres reise etter deres egne ønsker, og ser etter alternativene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 7 590,- per person

Pris for 3 netter: 8 490,- per person

The Municipal Hotel Liverpool - MGallery

Frokost er inkludert. Det nye 5-stjerners hotellet The Municipal byr på høy standard og høyt servicenivå. Hotellet ligger sentralt i Liverpool, 600 meter vest for Lime Street-stasjonen. The Municipal kan dessuten by på et rikt fasilitetsutvalg, med concierge service, gratis WiFi, restaurant og bar, blant annet. Spa-avdelingen med basseng er tilgjengelig mot et gebyr. Her kan man velge mellom classic, superior, familierom og deluxe-rom, og på rommene har man air condition, safe, mini bar, hårføner og strykejern, blant annet. Ønsker dere flere enn tre netter, er det naturligvis mulig. I tillegg til hotellene derre finner på vår hjemmeside tilbyr vi andre hotell i Liverpool på forespørsel. Er dere 3 eller flere som reiser? I så fall kan det være penger å spare på å velge leilighetshotell. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker, og ser etter hotellene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 7 990,- per person

Pris for 3 netter: 9 090,- per person

Steg 2

Velg billettype

Peoples Club

  • Kortsidebilletter med god utsikt
  • Tilgang til Peoples Club-loungen
  • Fra 3 timer før kamp til 1,5 timer etter kamp
  • Buffetmåltid før kamp
  • Kampprogram inkludert
  • Ingen kleskode (bortelagets drakter ikke tillatt)
  • PDF-billetter per e-post

Pristillegg: 0

Totalpris per person i dobbeltrom: Velg ovenfor

Steg 3

Personopplysninger

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER