Hearts - Dundee United

05.04.2025

Bestill reise

Enkel Bestilling: Fire steg til din fotballreise

Bestill din drømmereise enkelt gjennom vårt online bookingsystem. Sikre din plass på storkampen med noen få klikk. Ta med venner, familie eller kolleger og opplev en unik fotballtur. Vi organiserer gruppeturer for alt fra små grupper til større bedriftsarrangementer, med plass til 1-100 deltakere. Enten det er for å feire en spesiell anledning eller bare for å nyte kampen, tilbyr vi en komplett pakke for en minnerik opplevelse.

Bestill reise

Steg 1

Velg hotell/romtype

Apex Waterloo Place

Frokost er inkludert. Apex Waterloo Place er en sikker vinner både for par og familier. Hotellet byr blant annet på restaurant, bar og Wifi, samt en flott spa-avdeling med basseng. Til Royal Mile og gamlebyen er det kun 500 meter. På rommene har man blant annet strykebrett, strykejern og kaffe/te-fasiliteter. I tillegg til hotellene du finner på vår hjemmeside tilbyr vi en rekke andre hotell i Edinburgh på forespørsel, både i høyere og lavere prisklasser. Det er også mulig å bo i Glasgow dersom dere foretrekker det.

Les mer

Pris for 2 netter: 5 590,- per person

Pris for 3 netter: 7 390,- per person

Courtyard by Marriott Edinburgh

Frokost er inkludert. Courtyard by Marriott er et hotell som ofte gir god valuta for pengene i en by der hotellprisene generelt er høye. Hotellet holder god standard, og har fin beliggenhet ved Picardy Place, en liten kilometer fra Royal Mile og gamlebyen. Hotellet byr blant annet på restaurant, bar og Wifi. På rommene har man blant annet strykebrett, strykejern og kaffe/te-fasiliteter. I tillegg til hotellene du finner på vår hjemmeside tilbyr vi en rekke andre hotell i Edinburgh på forespørsel, både i høyere og lavere prisklasser. Det er også mulig å bo i Glasgow dersom dere foretrekker det.

Les mer

Pris for 2 netter: 5 890,- per person

Pris for 3 netter: 7 490,- per person

Steg 2

Velg billettype

Kortside-billett

 • Kortsidebilletter i på Roseburn Stand, bak målet
 • Hjemmeseksjon
 • Bortelagets drakter og effekter ikke tillatt

Pristillegg: 0

Gorgie Suite Hospitality

 • Kortsidebilletter med god utsikt
 • Øvre del av seksjon X
 • Tilgang til Gorgie Suite-loungen
 • Åpner 2,5 timer før kamp
 • 2-retters måltid før kamp inkludert
 • Fri bar før og etter kamp
 • Kampprogram inkludert
 • Kleskode: Smart casual
 • Hjemmeseksjon
 • Bortelagets drakter og effekter ikke tillatt

Pristillegg: 1290,-

Totalpris per person i dobbeltrom: Velg ovenfor

Steg 3

Personopplysninger

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER