RCD Mallorca - Real Betis

26.01.2025

Bestill reise

Enkel Bestilling: Fire steg til din fotballreise

Bestill din drømmereise enkelt gjennom vårt online bookingsystem. Sikre din plass på storkampen med noen få klikk. Ta med venner, familie eller kolleger og opplev en unik fotballtur. Vi organiserer gruppeturer for alt fra små grupper til større bedriftsarrangementer, med plass til 1-100 deltakere. Enten det er for å feire en spesiell anledning eller bare for å nyte kampen, tilbyr vi en komplett pakke for en minnerik opplevelse.

Bestill reise

Steg 1

Velg hotell/romtype

INNSiDE by Melia Palma Bosque

Frokost er inkludert. 4-stjerners hotellet Innside by Melia Palma Bosque ligger sentralt i Palma. Innside har fasiliteter som basseng, restaurant, gratis WiFi og bar, og rommene er utstyrt med air condition, TV, mini bar, safe og hårføner, blant annet. Innside tilbyr også familierom/trippelrom.

I tillegg hotellene lastet opp her på hjemmesiden, tilbyr vi naturligvis også en rekke andre alternativ i Palma - både i høyere og lavere prisklasser. Vi ser alltid etter hotellene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 3 090,- per person

Pris for 3 netter: 4 090,- per person

Melia Palma Marina

Frokost er inkludert. Melia Palma Marina ligger ved byens marina, ca. 2 km. gange fra sentrum og gamlebyen. Hotellet ligger med andre ord ikke fullt så sentralt som Innside Palma Bosque, men til gjengjeld har man fra hotellet en flott utsikt over havet og enda flere fasiliteter. Melia har fasiliteter som basseng, treningsrom restaurant, gratis WiFi og bar, og rommene er utstyrt med air condition, TV, mini bar, safe og hårføner, blant annet. Melia tilbyr også familierom/trippelrom.

I tillegg hotellene lastet opp her på hjemmesiden, tilbyr vi naturligvis også en rekke andre alternativ i Palma - både i høyere og lavere prisklasser. Vi ser alltid etter hotellene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 3 290,- per person

Pris for 3 netter: 4 390,- per person

Steg 2

Velg billettype

Langside-billett

  • Langsidebilletter
  • Øvre eller nedre nivå
  • Hjemmeseksjon
  • Bortelagets drakter og effekter ikke tillatt
  • Billettuthenting på stadion

Pristillegg: 0

Totalpris per person i dobbeltrom: Velg ovenfor

Steg 3

Personopplysninger

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER