Real Sociedad - Deportivo Alavés

28.08.2024

Bestill reise

Enkel Bestilling: Fire steg til din fotballreise

Bestill din drømmereise enkelt gjennom vårt online bookingsystem. Sikre din plass på storkampen med noen få klikk. Ta med venner, familie eller kolleger og opplev en unik fotballtur. Vi organiserer gruppeturer for alt fra små grupper til større bedriftsarrangementer, med plass til 1-100 deltakere. Enten det er for å feire en spesiell anledning eller bare for å nyte kampen, tilbyr vi en komplett pakke for en minnerik opplevelse.

Bestill reise

Steg 1

Velg hotell/romtype

Hotel San Sebastián Orly

4-stjerners hotellet Hotel San Sebastán Orly ligger rett ved La Concha-stranden og med det aller meste av byens populære restauranter innen kort gangavstand. Stadion i San Sebastián ligger ca 2 km. sør for hotellet. Orlyhar en rekke fasiliteter, som gratis WiFi og bar, og rommene er utstyrt med air condition, TV, mini bar, safe og hårføner, blant annet. Orlytilbyr også familierom/trippelrom.

I tillegg hotellene lastet opp her på hjemmesiden, tilbyr vi naturligvis også en rekke andre alternativ i San Sebastián. Vi ser alltid etter hotellene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 4 290,- per person

Pris for 3 netter: 6 290,- per person

Steg 3

Personopplysninger

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

14.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

31.08.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER