Salford City - Chesterfield

11.01.2025

Bestill reise

Enkel Bestilling: Fire steg til din fotballreise

Bestill din drømmereise enkelt gjennom vårt online bookingsystem. Sikre din plass på storkampen med noen få klikk. Ta med venner, familie eller kolleger og opplev en unik fotballtur. Vi organiserer gruppeturer for alt fra små grupper til større bedriftsarrangementer, med plass til 1-100 deltakere. Enten det er for å feire en spesiell anledning eller bare for å nyte kampen, tilbyr vi en komplett pakke for en minnerik opplevelse.

Bestill reise

Steg 1

Velg hotell/romtype

Ibis Styles Manchester Portland (ex. The Portland Hotel)

Ibis Styles Manchester Portland har flott beliggenhet midt i Manchester, rett ved Piccadilly Gardens. Hotellet holder noe enklere standard enn Doubletree-hotellet, men er nylig oppusset. Hotellet byr blant annet på bar og restaurant, og på rommene finner man kaffemaskin, Wifi og strykejern (på forespørsel). I tillegg til hotellene du finner her på hjemmesiden, tilbyr vi en rekke andre hotell på forespørsel. Vi skreddersyr alltid deres reise etter deres egne ønsker, og ser etter alternativene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 2 490,- per person

Pris for 3 netter: 3 090,- per person

INNSIDE By Melia Manchester

INNSIDE er et flott hotell med høy standard sentralt i Manchester. Hotellet ligger ved Deansgate, i et område med en rekke restauranter, og det meste innen gangavstand. Hotellet byr på en rekke fasiliteter som restaurant, gratis WiFi og treningsrom, og på rommene finner du air condition, kaffemaskin, safe, strykejern, TV, hårføner og mini bar, blant annet. I tillegg til hotellene du finner her på hjemmesiden, tilbyr vi en rekke andre hotell på forespørsel. Vi skreddersyr alltid deres reise etter deres egne ønsker, og ser etter alternativene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 2 690,- per person

Pris for 3 netter: 3 690,- per person

DoubleTree by Hilton Manchester Piccadilly

DoubleTree er et flott hotell med høy standard sentralt i Manchester. Hotellet ligger midt mellom Piccadilly Gardens og Piccadilly Station, og herfra har man det aller meste innen gangavstand. Hotellet byr på en rekke fasiliteter som takterrasse, restaurant, gratis WiFi og concierge service, og på rommene finner du air condition, kaffemaskin, safe, strykejern, TV, hårføner og mini bar, blant annet. I tillegg til hotellene du finner her på hjemmesiden, tilbyr vi en rekke andre hotell på forespørsel. Vi skreddersyr alltid deres reise etter deres egne ønsker, og ser etter alternativene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 2 690,- per person

Pris for 3 netter: 3 690,- per person

The Lowry Hotel

The Lowry er trolig Manchesters beste hotell, og en sikker vinner på alle måter. Her bor dere sentralt i Manchester, med det aller meste innen kort gangavstand. Standarden er høy, både i fellesarealene, restauranten og de mange romtypene man har valg mellom. Hotellet byr på en rekke fasiliteter som bar, restaurant, gratis WiFi og concierge service, og på rommene finner du air condition, kaffemaskin, safe, strykejern, TV, hårføner og mini bar, blant annet. I tillegg til hotellene du finner her på hjemmesiden, tilbyr vi en rekke andre hotell på forespørsel. Vi skreddersyr alltid deres reise etter deres egne ønsker, og ser etter alternativene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene.

Les mer

Pris for 2 netter: 3 390,- per person

Pris for 3 netter: 5 690,- per person

Steg 2

Velg billettype

Class of 92-billett

  • Billett på langsiden
  • Tilgang til Class of 92-baren
  • Hjemmeseksjon
  • Bortelagets drakter og effekter ikke tillatt
  • PDF-billetter per e-post

Pristillegg: 0

Totalpris per person i dobbeltrom: Velg ovenfor

Steg 3

Personopplysninger

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER