Aston Villa

Hjemmebane: Villa Park

Kapasitet: 42 682

Aston Villa er et navn som oser historie, og Birmingham-klubben var blant de 12 klubbene som stiftet The Football League tilbake i 1888. Etter å ha tilbrakt noen sesonger i Championship rykket The Villans opp til det gjeveste selskap i 2019, og har siden befestet sin posisjon. 

Klubben har helt siden 1897 spilt sine kamper på tradisjonsrike Villa Park. Stadion ligger drøye 3 kilometer nord for bykjernen i Birmingham.

Kamptidspunkt til og med 12. november er fastsatt. For kamper senere i sesongen anbefaler vi reise fredag til mandag. Kampen mot Nottingham Forest vil bli flyttet dersom et av lagene tar seg til finalen i ligacupen. Kampen mot Bournemouth vil bli flyttet dersom et av lagene tar seg til semifinalen i FA Cup.

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.