Atlético Madrid

Hjemmebane: Wanda Metropolitano

Kapasitet: 68 000 tilskuere

Etter å lenge ha levd i skyggen av spansk fotballs to ubestridte giganter – Barcelona og Real Madrid – har Atlético virkelig markert seg det siste tiåret under suksesstrener Diego Simeone. Med en aggressiv og effektiv spillestil har Atlético gang på gang gjort livet surt for på papiret større og rikere klubber, og på den måten skaffet seg fans i hele Europa.

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av Atléticos hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden. 
 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.