Barcelona

Hjemmebane: Camp Nou

Kapasitet: 99 354 tilskuere

FC Barcelona er blant fotballverdens virkelige giganter, og har preget idretten gjennom flere tiår. Etter et par tyngre sesonger er nok revansjelysten stor hos Xavis mannskap. 

Mektige Camp Nou er Europas største fotballstadion, og Barcelona er dessuten ett av kontinentets aller «hotteste» reisemål – hele året. Vi i G Travel tilbyr fotballpakker til samtlige av Barcelonas hjemmekamper, og et stort utvalg av forskjellige billettyper. 

Vi tilbyr naturligvis langt flere hotell i Barcelona enn de to som er lastet opp på vår hjemmeside, og vi leter alltid etter alternativene som gir best valuta for pengene de aktuelle datoene. 

Kamptidspunktene i La Liga fastsettes ca. én måned før kamp. Der kamptidspunktet ikke ennå er fastsatt, vil vår anbefaling være å reise fredag til mandag. 

Merk at FC Barcelona har et noe komplisert billettsystem, og dette medfører at vi kun kan garantere billetter parvis blant de ordinære billettypene. "Parvis" betyr i Barcelonas tilfelle enten rett ved siden av hverandre, rett over/under hverandre eller diagonalt for hverandre. Ved booking av tre billetter, vil den tredje bli plassert så nærme "paret" som mulig. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å få en så god billettkonfigurasjon som mulig, men på grunn av Barcelonas billettsystem, kan vi for deres kamper ikke garantere billetter samlet mer enn parvis. Ved valg av VIP-billetter er dere garantert å få samlede billetter, uansett hvor mange dere er. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.