Bayern München

Hjemmebane: Allianz Arena

Kapasitet: 75 000

Bayern München har gjennom flere tiår vært blant Europas dominerende klubber. Med fem trofeer i Serievinnercupen/Champions League samt 28 Bundesliga-titler, tilhører Die Bayern fotballverdenens absolutte elite. Klubben råder over et stjernegalleri bestående av blant annet Robert Lewandowski, Thiago Alcantara, Jérôme Boateng og Manuel Neuer, og det er lite som tyder på at laget fra München ikke skal være med å dominere europeisk fotball i mange år fremover.

Laget spiller sine hjemmekamper på mektige og moderne Allianz Arena, et lite stykke nord for sentrum. Vi tilbyr billetter til samtlige av Bayerns hjemmekamper. Vi tilbyr også en rekke andre hotell enn det som er lastet opp her på hjemmesiden. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.