Borussia Dortmund

Hjemmebane: Westfalenstadion (Signal Iduna Park)

Kapasitet: 81 359

Borussia Dortmund har det siste tiåret igjen markert seg som en dominerende skikkelse på den europeiske fotballscenen. Klubben har gjennom en attraktiv spillestil, spennende typer og en tribunekultur som topper det meste, skaffet seg supportere langt utenfor Tyskland grenser.  Borussia Dortmund er klubben i Europa med høyest gjennomsnittlig tilskuertall, og på den mektige Südtribunen skaper Dortmunds supportere en stemning viden kjent i fotball-Europa.

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av Dortmunds hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.