Chelsea

Hjemmebane: Stamford Bridge

Kapasitet: 41 631

Chelsea har lagt en brukbar sesong bak seg, som til slutt endte med tittel i Europa League, og 3. plass i Premier League. Kommende sesong har nok laget ambisjoner om å hevde seg enda høyere på tabellen, med legenden Frank Lampard i managerstolen. 

Klubbens hjemmebane ligger sentralt til i vest-London, og en Chelsea-kamp lar seg enkelt kombinere med det store utvalget av andre attraksjoner hovedstaden har å by på. 

Kamptidspunkt til og med april er fastsatt. For kampene senere i sesongen, anbefales opphold fredag til mandag. Kampen mot Manchester City 21. mars vil bli flyttet til midtuke, om et av lagene tar seg til kvartfinalen i FA-cup. 

​Vi er offisiell leverandør av billettypene West Upper, Captain's Bar og Centenerary Club til alle Chelseas hjemmekamper. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.