Chelsea

Hjemmebane: Stamford Bridge

Kapasitet: 41 631

Chelsea har lagt en brukbar sesong bak seg, som til slutt endte med tittel i Europa League, og 3. plass i Premier League. Kommende sesong har nok laget ambisjoner om å hevde seg enda høyere på tabellen, med legenden Frank Lampard i managerstolen. 

Klubbens hjemmebane ligger sentralt til i vest-London, og en Chelsea-kamp lar seg enkelt kombinere med det store utvalget av andre attraksjoner hovedstaden har å by på. 

Kamptidspunkt til og med april er fastsatt. For kampene senere i sesongen, anbefales opphold fredag til mandag. Kampen mot Manchester City 21. mars vil bli flyttet til midtuke, om et av lagene tar seg til kvartfinalen i FA-cup. 

​Vi er offisiell leverandør av billettypene West Upper, Captain's Bar og Centenerary Club til alle Chelseas hjemmekamper. 

KampKampdatoHotell og billetter fraBestill
Chelsea - Leeds11.12 - 20214 090,-Mer info

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.