Everton

Hjemmebane: Goodison Park

Kapasitet: 39 572 tilskuere

Everton har lagt en skuffende 10. plass bak seg, og med ringreven Rafael Benitez ved roret, siktes det mot nye høyder på Merseyside. Det tradisjonsrike Liverpool-laget er klubben som har tilbrakt flest sesonger i Englands toppdivisjon, med en fartstid på hele 115 sesonger.

Everton har spilt sine kamper på historiske Goodison Park helt siden 1892, og ønsker du å se en ekte, britisk fotballstadion vil en tur hit gi en uforglemmelig opplevelse. 

Kamptidspunkt til og med november er fastsatt. For kampene senere i sesongen, anbefales opphold fredag til mandag. Kampen mot Manchester City 26. februar vil bli flyttet, om et av lagene tar seg til finalen i ligacupen. Kampen mot Crystal Palace 16. april vil bli flyttet, om et av lagene tar seg til semifinalen i FA-cupen. Kampen mot Brentford 15. mai vil bli flyttet, om et av lagene tar seg til finalen i FA-cupen. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.