Inter

Etter en strålende femårsperiode frem til 2010, har ting gått noe tråere for Inter de siste årene. Ingen har virkelig klart å ta opp arven etter José Mourinhos stjernespekkede mannskap som vant Champions League sesongen 2009-10, og etter portugiserens avgang har klubben vært gjennom ikke mindre enn 13 trenerbytter. Med Antonio Conte ved roret er Inter denne sesongen tilbake i Champions League.

Inter spiller i likhet med byrivalen Milan på mektige San Siro, også kjent som Stadio Giuseppe Meazza. 

Vi tilbyr langt flere hotell enn de dere finner på hjemmesiden. Send oss en forespørsel, så setter vi opp den beste løsningen for deg og dine. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.