Inter

Etter en strålende femårsperiode frem til 2010, har ting gått noe tråere for Inter de siste årene. Ingen har virkelig klart å ta opp arven etter José Mourinhos stjernespekkede mannskap som vant Champions League sesongen 2009-10, og etter portugiserens avgang har klubben vært gjennom ikke mindre enn 12 trenerbytter. Etter en forrykende avslutning på sesongen, sikret Inter 4. plass og Champions League-deltakelse på bekostning av Lazio. 

Inter spiller i likhet med byrivalen Milan på mektige San Siro, også kjent som Stadio Giuseppe Meazza. 

PS: Kun et utvalg av Inter sine kamper er lastet opp på vår hjemmeside, men vi tilbyr fotballpakker til samtlige hjemmekamper. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden, så finner vi den beste løsningen for deg. Vi tilbyr langt flere hotell enn de dere finner på hjemmesiden. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.