Leicester

Hjemmebane: King Power Stadium

Kapasitet: 32 261

Leicester City stod for en av fotballhistoriens største sensasjoner da de i 2016 gikk til topps i Premier League. Siden den gang har det gått litt opp og ned, men Brendan Rodgers mannskap er som regel å regne med på øvre halvdel. 

Leicester spiller sine hjemmekamper på King Power Stadium, hvor de har spilt siden 2002. Hjemmebanen ligger sentralt i Leicester, kun halvannen kilometer utenfor bykjernen. 

Kamptidspunkt til og med nest siste serierunde er fastsatt. For kamper senere i sesongen anbefaler vi reise fredag til mandag. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.