Liverpool

Hjemmebane: Anfield

Kapasitet: 54 074 tilskuere

Liverpool er blant Englands mest tradisjonsrike fotballklubber, med blant annet 18 triumfer i den hjemlige toppdivisjonen og 8 europeiske trofeer. Jürgen Klopps mannskap leverte en fantastisk sesong i 2018-19, som til slutt endte med Champions League-triumf, og 2. plass i Premier League etter et forrykende tittelrace. "The Reds" ønsker å bygge på suksessen denne sesongen, og det er mye som tyder på at vi har et spennende år i vente. 

«The Beatles’» hjemby Liverpool byr på mange attraksjoner og et yrende sentrum, og er slik sett en forlokkende destinasjon også for de som ikke er fullt så interessert i det som foregår på banen. Vi tilbyr fotballreiser til samtlige av Liverpools hjemmekamper, og en fotballtur til Liverpool kan på det aller varmeste anbefales. 

Kamptidspunkt til og med april er fastsatt. For kampene senere i sesongen, anbefales opphold fredag til mandag. Kampen mot Crystal Palace 21. mars vil bli flyttet til midtuke, om et av lagene tar seg til kvartfinalen i FA-cup. 

Vi er offisiell leverandør av billettypene Main Stand, Premier Club, Reds Bar og The Sandon Hospitality til alle Liverpools hjemmekamper. 

KampKampdatoHotell og billetter fraBestill
Liverpool - Leeds26.12 - 20217 190,-Mer info
Liverpool - Manchester United19.03 - 202212 490,-Mer info

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.