Liverpool

Hjemmebane: Anfield

Kapasitet: 54 074 tilskuere

Liverpool er blant Englands mest tradisjonsrike fotballklubber, med blant annet 19 triumfer i den hjemlige toppdivisjonen og 9 europeiske trofeer. Jürgen Klopps mannskap er revansjelystne etter å ha blitt slått på målstreken i 2021-22 sesongen, og det er mye som tyder på at vi har en ny, spennende sesong i vente.

The Beatles’ hjemby Liverpool byr på mange attraksjoner og et yrende sentrum, og er slik sett en forlokkende destinasjon også for de som ikke er fullt så interessert i det som foregår på banen. Vi tilbyr fotballreiser til samtlige av Liverpools hjemmekamper, og en fotballtur til Liverpool kan på det aller varmeste anbefales. 

Kamptidspunkt til og med nest siste serierunde er fastsatt. For kamper senere i sesongen, anbefaler vi reise fredag - mandag. 

Vi er offisiell leverandør av billettypene Reds Bar, Anfield Beat, The Sandon og Premier Club til alle Liverpools hjemmekamper. Hotellprisene i Liverpool er generelt høye, og dette gjelder spesielt i april og mai. Det kan være mye å spare på å bo i en annen, nærliggende by. Gi oss beskjed via kontaktskjemaet dersom dere ønsker dette. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.