Manchester City

Hjemmebane: Etihad Stadium

Kapasitet: 53 400 tilskuere

Manchester City trakk til slutt det lengste strået etter en spennende avslutning på Premier League-sesongen, og i juni sikret de også det etterlengtede Champions League-trofeet. Pep Guardiola har på Etihad bygget et av verdens beste fotballag, og forventningene er høye til Erling Braut Haaland og co. også foran den kommende sesongen. 

Med to av Englands beste fotballag står idretten sterkt i Manchester, og på en reise til denne storbyen har man massevis av muligheter. Manchester er Englands tredje største by, og man finner her en rekke attraksjoner, deriblant The National Football Museum.

Kamptidspunkt til og med 4. november er fastsatt. For kampene senere i sesongen, anbefales opphold fredag til mandag. 

​Vi er offisiell leverandør av billettypene 93:20 Lounge, Kits Sports Bar og Citizens Hospitality til alle Manchester Citys hjemmekamper. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.