Manchester United

Hjemmebane: Old Trafford

Kapasitet: 75 643 tilskuere

Manchester United Football Club ble stiftet i 1878 under navnet Newton Heath, og ble valgt inn i The Football League i 1892. Med 20 titler i toppdivisjonen er Manchester United Englands mestvinnende klubb i nasjonal seriesammenheng, og med Ole Gunnar Solskjær i sjefsstolen ønsker "The Red Devils" å blande seg inn i toppkampen igjen. 

Manchester United er sammen med rivalen Liverpool klubben som tiltrekker seg flest norske fotballreisende, og vi i G Travel tilbyr billetter til samtlige av Manchester United sine hjemmekamper. Manchester er Englands tredje største by, og man finner her en rekke attraksjoner, deriblant The National Football Museum.

Kamptidspunkt til og med april er fastsatt. For kampene senere i sesongen, anbefales opphold fredag til mandag. Kampen mot Sheffield United 21. mars vil bli flyttet til midtuke, om et av lagene tar seg til kvartfinalen i FA-cup. Kampen mot Bournemouth 11. april vil bli flyttet til søndag eller mandag om Manchester United tar seg til kvartfinale i Europa League. 

​Vi er offisiell leverandør av billettypene Executive Quadrant, The Academy, Museum Suite, International Suite og Lancashire Hospitality til alle Manchester Uniteds hjemmekamper. 

KampKampdatoHotell og billetter fraBestill
Manchester United - Tottenham12.03 - 20223 790,-Mer info

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.