Milan

Hjemmebane: San Siro

Kapasitet: 80 018

På tross av noen magre sesonger de siste årene, er AC Milan et navn som umiddelbart gir assosiasjoner til trofeer og storhet. Med hele syv titler i Europas gjeveste klubbturnering er det Milan kun slått av Real Madrid, og med 18 hjemlige ligatitler er det kun Juventus som har vært mer suksessrike hjemme i Italia. Under trener Vincenzo Montella har Milan denne sesongen fått en god start, og klubben har igjen ambisjoner om å delta i Champions League. Under den tidligere midtbaneterrieren Gennaro Gattusos ledelse, håper klubben å finne tilbake til gammel storhet. 

San Siro er en av Europas aller mektigste fotballstadioner, med en kapasitet på over 80 000 tilskuere. 

PS: Kun et utvalg av Milan sine kamper er lastet opp på vår hjemmeside, men vi tilbyr fotballpakker til samtlige hjemmekamper. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden, så finner vi den beste løsningen for deg. Vi tilbyr langt flere hotell enn de dere finner på hjemmesiden. 

 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.