Milan

Hjemmebane: San Siro

Kapasitet: 80 018

AC Milan et navn som umiddelbart gir assosiasjoner til trofeer og storhet. Med hele syv titler i Europas gjeveste klubbturnering er det Milan kun slått av Real Madrid, og med 19 hjemlige ligatitler er det kun Juventus som har vært mer suksessrike hjemme i Italia. 

San Siro er en av Europas aller mektigste fotballstadioner, med en kapasitet på over 80 000 tilskuere. 

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av Milans hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden. 

 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.