Olympique de Marseille

Hjemmebane: Stade Vélodrome

Kapasitet: 67 394

Marseille er en av Frankrikes aller største klubber, med en stolt historie. Etter stiftelsen i 1899 står klubben med 9 seriemesterskap, 10 cupgull og klubben vant i 1993 Champions League - som hittil eneste franske klubb. Senest våren 2018 spilte Marseille Europa League finale, og klubben satser hardt for å konkurrere med erkerival Paris St. Germain.

Klubben spiller sine kamper på ærverdige Stade Vélodrome, som etter oppussingen i 2014 nå fremstår som et av Frankrikes flotteste anlegg. Husk at vi tilbyr langt flere hotell enn de dere finner på vår hjemmeside, og vi finner alltid den beste løsningen for dere.

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av Marseilles hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.