Olympique Lyonnais

Hjemmebane. Parc Olympique Lyonnais

Kapasitet: 59 186

Vakre Lyon er fremfor alt kjent for sine kulinariske opplevelser, med en rekke restauranter i ypperste verdensklasse. Men byen har også et meget sterkt fotballag, og med syv ligatitler og fem cuptrofé, er Olympique Lyonnais en av Frankrikes mest fremgangsrike klubber. 

Lyon flyttet i 2016 inn på sin nye, praktfulle stadion, og med en kapasitet på nesten 60 000 er den blant landets største. En kombinert mat- og fotballreise til Lyon, er en sikker vinner! Husk at vi tilbyr langt flere hotell enn de dere finner på vår hjemmeside, og vi finner alltid den beste løsningen for dere. 

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av Lyons hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.