Real Madrid

Hjemmebane: Santiago Bernabéu

Kapasitet: 85 454 tilskuere

Med 35 La Liga-titler og 14 trofeer i Europas gjeveste klubbturnering, er Real Madrid blant fotballens aller mest meritterte. Med verdensstjerner som Karim Benzema, Vinicius Junior og Luka Modric kan laget hamle opp med hvem som helst, og hjemme på Santiago Bernabéu må Real Madrid stort sett finne seg i å være favoritter uansett hvem som kommer på besøk.

Spanias hovedstad kan foruten denne attraksjonen av en fotballklubb by på en hel rekke severdigheter, mektig arkitektur og kulinariske opplevelser i toppklasse. Vi i G Travel tilbyr billettpakker til alle av Real Madrids kamper på Santiago Bernabéu.  

Kamptidspunktene i La Liga fastsettes ca. én måned før kamp. Der kamptidspunktet ikke ennå er fastsatt, vil vår anbefaling være å reise fredag til mandag. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.