Real Sociedad

Hjemmebane: Anoeta

Kapasitet: 39 500

Real Sociedad er blant Spanias mest historiske lag, og har tilbrakt sine fleste år i toppdivisjonen. I sesongen 2018-19 endte laget på 9. plass, og foran inneværende sesong har laget forsterket kraftig, blant annet med "vår egen" Martin Ødegaard. Under Imanol Alguacils ledelse er ambisjonene høye på Anoeta denne sesongen.

Real Sociedad holder til i San Sebastian, en by kjent for sin gastronomiske historie og den flotte stranden La Concha. Husk at vi alltid skreddersyr reisen etter deres ønsker, og at vi tilbyr langt flere hotell enn de dere finner på vår hjemmeside. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.