Roma

Hjemmebane: Stadio Olimpico

Kapasitet: 70 634

Klubblegendene Francesco Totti og Daniele de Rossi har begge takket for seg, og jobben med å bygge et nytt storlag i "Den evige stad" er i gang. Portugisiske Paulo Fonseca er mannen ved roret. 

Roma spiller i likhet med byrival Lazio sine kamper på Stadio Olimpico nordvest for byens historiske sentrum. Vi tilbyr naturligvis langt flere hotell enn det du finner på vår hjemmeside. Send oss gjerne en mail for et skreddersydd tilbud til deg og dine. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.