Sevilla

Hjemmebane: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán

Kapasitet: 42 714

Fotballen står sterkt i vakre Sevilla, og siden 2005 har Sevilla vunnet Europa League hele fem ganger. Klubben har gang på gang bevist at de kan utfordre gigantene fra Madrid og Barcelona, og med deres nye trener Julen Lopetegui på plass, er Los Rojiblancos ute etter å forbedre fjorårssesongens 6. plass. 

Sevilla har spilt sine hjemmekamper på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán siden 1958, og få steder i Spania finner man stemning tilsvarende den man har her. Et besøk til flotte Sevilla for å se fotball, er noe vi på det varmeste kan anbefale. Husk at vi alltid skreddersyr reisen etter deres ønsker, og at vi tilbyr langt flere hotell enn de dere finner på vår hjemmeside. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.