Southampton

Hjemmebane: St. Mary's

Kapasitet: 32 505 tilskuere

Tradisjonsrike Southampton har tilbrakt store deler av sin historie i den engelske toppdivisjonen, og etter åtte år på lavere nivå, rykket klubben i 2011 igjen opp til Premier League. "The Saints" spiller sine kamper på flotte St. Mary's, som åpnet dørene i 2001.

Ønsker dere å kombinere Southampton-kampen med et opphold og en kamp i London, er det selvfølgelig fullt mulig. Vi tilbyr også en rekke andre hotell enn Jury's Inn. 

Kamptidspunkt til og med april er fastsatt. For kampene senere i sesongen, anbefales opphold fredag til mandag. Kampen mot Tottenham 18. mars vil bli flyttet til midtuke, om et av lagene tar seg til kvartfinalen i FA-cup. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.