Valencia

Hjemmebane: Mestalla

Kapasitet: 49 800 tilskuere

Valencia er blant Spanias mest tradisjonsrike fotballklubber, med 6 seriegull og 8 cuptrofeer siden klubben ble etablert i 1919. På begynnelsen av 2000-tallet var Valencia blant verdens beste fotballag, og etter noen år med økonomiske problemer, har nå klubben ambisjoner om igjen å blande seg inn i toppstriden i spansk La Liga.  Valencias hjemmebane Mestalla er kjent for sine bratte tribuner, og svært gode stemning. Valencia er også en veldig flott by, og en fotballreise hit kan virkelig anbefales. 

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av Valencias hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden. 

Viktig informasjon

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme.

Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen.

Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser.

Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.

Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Full refusjon dersom kampen blir flyttet/spilt uten fans grunnet Covid-19, eller dersom reiseråd eksisterer for valgt destinasjon 14 dager før avreise. 

Reis sikkert med oss!

G Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF), og er IATA godkjent reisebyrå. Vårt medlemskap i RGF er en økonomisk beskyttende garanti for deg som kunde som kjøper en pakkereise.