AC Milan

AC Milan et navn som umiddelbart gir assosiasjoner til trofeer og storhet. Med hele syv titler i Europas gjeveste klubbturnering er det Milan kun slått av Real Madrid, og med 19 hjemlige ligatitler er det kun Juventus som har vært mer suksessrike hjemme i Italia.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

På nasjonalt nivå har Milan vunnet Serie A, den italienske toppdivisjonen, flere ganger, samt Coppa Italia og Supercoppa Italiana. Internasjonalt har klubben oppnådd stor suksess i UEFA Champions League, hvor de har vunnet flere titler, noe som gjør dem til en av de mest suksessrike klubbene i turneringens historie. De har også vunnet UEFA Super Cup og FIFA Club World Cup.

San Siro, offisielt kjent som Stadio Giuseppe Meazza, er et ikonisk landemerke i fotballverdenen og hjemmebanen til AC Milan. Denne mektige arenaen, med en kapasitet på over 80 000 tilskuere, er en av Europas største og mest imponerende fotballstadioner.

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av Milans hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden.

Utvalgte kamper