Crystal Palace

Crystal Palace er inne i sin 12. strake sesong i Premier League, og har virkelig befestet sin posisjon i engelsk fotballs gjeveste selskap.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Selhurst Park

Kapasitet: 25 456

Crystal Palace er kjent for å ha blant supporterne i Premier League som kanskje skaper aller best stemning, med inspirasjoner fra syd-europeisk tribunekultur. Du tar deg fra sentrale London til Selhurst Park på en halvtime, og vi tilbyr billetter til samtlige av klubbens hjemmekamper.

Vi er offisiell leverandør av billettypene langside og Whitehorse Lane Hospitality. Kamptidspunkt til og med første helgen i mai er fastsatt. For kampene senere i sesongen, anbefales opphold fredag til mandag.

Utvalgte kamper