Leeds United

Med tre ligamesterskap og trofeer både i FA-cupen og ligacupen, er Leeds en storklubb med en rik historie. Få klubber har like mange norske fans som The Whites, og Elland Road er velkjent for sin gode atmosfære.

14.08.2024

2 890,-

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Elland Road

Kapasitet: 37 890

Kamptidspunktene blir fastsatt ca. 1,5 måneder før kamp.

Kamptidspunktene blir fastsatt ca. 1,5 måneder før kamp. Vi er offisiell leverandør av hospitality-kategoriene Centenary Pavilion og Yeboah's Crossbar til alle av Leeds sine hjemmekamper. En fotballreise til Leeds kan på det varmeste anbefales.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER