Sevilla

Fotballen står sterkt i vakre Sevilla, og siden 2005 har Sevilla vunnet Europa League rekordmange syv ganger.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán

Kapasitet: 42 714

Sevilla har spilt sine hjemmekamper på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán siden 1958, og få steder i Spania finner man stemning tilsvarende den man har her. Et besøk til flotte Sevilla for å se fotball, er noe vi på det varmeste kan anbefale. Husk at vi alltid skreddersyr reisen etter deres ønsker, og at vi tilbyr langt flere hotell enn de dere finner på vår hjemmeside.

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av Sevillas hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden.

Utvalgte kamper