FC Barcelona

Barça er blant fotballverdens viktigste aktører, og har preget idretten gjennom flere tiår. En tur til Barcelona borger for en opplevelse for livet!

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Camp Nou

Kapasitet: 99 354 tilskuere

Mens mektige Camp Nou pusses opp spiller Barcelona sine kamper på Olympiastadion, og de er ventet å flytte «hjem» i november 2024. Barcelona er et av kontinentets aller «hotteste» reisemål, og vi i G Travel tilbyr fotballpakker til samtlige av klubbens hjemmekamper.

Kamptidspunktene i La Liga fastsettes ca. én måned før kamp.

Der kamptidspunktet ikke ennå er fastsatt, vil vår anbefaling være å reise fredag til mandag.

Utvalgte kamper