Fulham

Fulham har levert sterke prestasjoner etter opprykket, og å krydre London-reisen med en tur til klubbens ærverdige hjemmebane kan anbefales.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Craven Cottage

Kapasitet: 25 700

Fulhams hjemmebane Craven Cottage ble bygget allerede i 1896. Stadion ligger sentralt i London, og man tar seg enkelt dit med offentlig transport. Vi har fotballpakker til samtlige av Fulhams hjemmekamper.

Kampen mot Tottenham vil bli flyttet dersom et av lagene tar seg til finalen i ligacupen. Kamptidspunkt til og med første helgen i mai er fastsatt. For kamper senere i sesongen anbefaler vi reise fredag til mandag.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER