West Ham United

West Ham er et velkjent navn i engelsk fotball, og med seieren i Conference League i 2023 tok The Hammers sitt første trofé på over 20 år.

2024-05-11

5 490,-

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: London Stadium

Kapasitet: 60 000

West Ham spiller sine kamper på London Stadium (Olympiastadion) i østlige London. Vi i G Travel tilbyr billettpakker til samtlige av West Hams hjemmekamper, og er offisiell leverandør av billettypene sentral langside, The Academy og Great Briton.

Kamptidspunkt til og med første helgen i mai er fastsatt. For kampene senere i sesongen, anbefales opphold fredag til mandag. Dersom du ikke finner din kamp på vår hjemmeside, ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

2024-04-28

KJØP HER

Liverpool v Tottenham Hotspur

2024-05-05

KJØP HER

Crystal Palace v Manchester United

2024-05-06

KJØP HER