West Ham United

West Ham er et velkjent navn i engelsk fotball, og med seieren i Conference League i 2023 tok The Hammers sitt første trofé på over 20 år.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: London Stadium

Kapasitet: 60 000

West Ham spiller sine kamper på London Stadium (Olympiastadion) i østlige London. Vi i G Travel tilbyr billettpakker til samtlige av West Hams hjemmekamper, og er offisiell leverandør av billettypene sentral langside, The Academy og Great Briton.

Kampen mot Nottingham vil bli flyttet dersom et av lagene tar seg til finalen i FA-cupen. Kamptidspunkt til og med september er fastsatt. For kampene senere i sesongen, anbefales opphold fredag til mandag. Dersom du ikke finner din kamp på vår hjemmeside, ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER