Om oss

Realisér drømmen med 
G Travel Fotballreiser

G Travel Fotballreiser er en del av G Travel. Vi tilbyr fotballreiser til et bredt utvalg lag i England og Spania, og vi hjelper deg gjerne også med fotballturen til Italia, Tyskland og Frankrike.

Vi tilbyr forskjellige hotell og billettkategorier til de fleste kamper for å gi deg størst mulig valgfrihet, og for å gjøre din fotballreise så minneverdig som mulig. Reiselengden avgjør du naturligvis selv, og flyreisen kan du også bestille gjennom oss. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres egne ønsker, og tilbyr naturligvis langt flere hotell enn de dere finner her på hjemmesiden. 

Foruten individuelle reiser for inntil 9 personer, kan vi også by på gruppereiser for 10 eller flere. Vi har «sitt sammen»-garanti, med enkelte unntak for spesifikke kamper og større grupper. Vi benytter oss kun av offisielle billettleverandører. 

Vi i G Travel Fotball har eksistert siden 2016. Vi er del av G Travel Trøndelag – det største reisebyrået nord for Dovre. G Travel Trøndelag (juridisk navn TRD Travel AS) er et fullservice reisebyrå med avdelinger for forretningsreiser, fritidsreiser og gruppe, kurs og konferanse.

Ring oss gjerne på 73 80 77 00 eller send en mail til fotball@gtravel.no.

Utvalgte kamper

Gavekort

Et gavekort på en fotballreise er selve definisjonen på en sikker vinner! Da velger mottaker selv hvilken kamp som frister mest, og alle våre gavekort har 2 års gyldighet.