Manchester City

Pep Guardiola har på Etihad bygget et av verdens beste fotballag, og den trolig aller største stjernen er norsk. En tur for å se Erling Braut Haaland og resten av stjernegalleriet vil gi et minne for livet.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Etihad Stadium

Kapasitet: 53 400 tilskuere

Med to av Englands beste fotballag står idretten sterkt i Manchester, og på en reise til denne storbyen har man massevis av muligheter. Manchester er Englands tredje største by, og man finner her en rekke attraksjoner, deriblant The National Football Museum.

Kamptidspunkt til og med første helgen i mai er fastsatt. For kampene senere i sesongen, anbefales opphold fredag til mandag.

Vi er offisiell leverandør av billettypene 93:20 Lounge, Vermillion Hospitality, Kits Sports Bar og Citizens Hospitality til alle Manchester Citys hjemmekamper. Om du ikke finner billettypen du ønsker på vår hjemmeside, send oss en e-post.

Utvalgte kamper