Reisevilkår

Etter at din forespørsel er mottatt vil du bli snarlig kontaktet for endelig bekreftelse og for å avtale betalingsmåte. Inntil reisen er bekreftet må vi ta forbehold om endring i pris og kapasitet. Dere bestemmer selv om dere betaler med kort eller faktura (ingen gebyr). Reisen er i sin helhet ikke-refunderbar etter bekreftelse fra kundens side, med mindre annet er avtalt. Delbetaling kan avtales, men dette avhenger av hvor langt frem i tid reisen foregår.  

Kamptidspunktene i de fleste store ligaer fastsettes 1-2 måneder før kamp. Hvis en helgekamp blir flyttet mer enn 36 timer fra foreløpig fastsatt tidspunkt, og kun kampbilletter + hotell er kjøpt, tilbys fri endring av reisen eller full refusjon. Unntak eksisterer i tilfeller hvor kamper sannsynligvis ikke vil bli satt til lørdag grunnet Europa League-deltakelse, FA-cup eller lignende, forutsatt at dette er opplyst om i tilbudet. Refusjon gjelder ikke for produkter kunden har kjøpt på egenhånd (utenom G Travel). Ved kjøp av en komplett pakke inkl. fly, tilbys fri endring av reisen. Dersom kampen flyttes mindre enn 36 timer fra foreløpig kamptidspunkt er kunden selv ansvarlig for eventuelle endringskostnader. For midtuke-kamper går grensen for refusjon/rett til fri endring ved flytting av kamp med mer enn 52 timer. Ved booking av kamper der tidspunktet ikke er fastsatt anbefaler vi alltid å være borte tre dager, eksempelvis fredag – mandag. 

Ved kjøp av fotballpakke behøver vi fullt navn (som i pass) til alle reisende, mobilnummer til reisebestiller og fødselsdato til barn under 12 år. Ved kjøp av komplett pakke inkl. fly, må vi i tillegg ha mobilnummer og fødselsdato til alle reisende. Til enkelte klubber, slik som Liverpool FC, behøver vi e-post til alle i reisefølget.

Vi tilbyr ikke kjøp av kun billetter. Billettene formidles kun i kombinasjon med hotell/leilighet og eventuelt fly. G Travel Fotball er del av reisegarantifondet, og din reise er dekket av pakkereiseloven. Husk at alle må ha gyldig pass ved å reise til England, da ID-kort med reiserett kun er gyldig i EU/Schengen. I løpet av 2024 vil det bli innført krav om innreiseregistrering for reiser til Storbritannia, og vi anbefaler at alle holder seg oppdatert rundt dette via regjeringens nettsider.

Prismatch:

Forutsatt at samme produkt sammenlignes, og at sammenligningsgrunnlaget er representativt for markedssituasjonen, garanterer G Travel Fotball å kunne tilby samme eller lavere pris som våre konkurrenter.

Utvalgte kamper

Gavekort

Et gavekort på en fotballreise er selve definisjonen på en sikker vinner! Da velger mottaker selv hvilken kamp som frister mest, og alle våre gavekort har 2 års gyldighet.