AS Roma

Tradisjonsrike Roma spiller i likhet med byrival Lazio sine kamper på Stadio Olimpico nordvest for byens historiske sentrum.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Stadio Olimpico

Kapasitet: 70 634

AS Roma,er en av de mest kjente og suksessrike fotballklubbene i Italia. Basert i hovedstaden Roma, spiller laget sine hjemmekamper på Stadio Olimpico, som de deler med byrival Lazio. AS Roma har en rik historie med flere store triumfer, inkludert Serie A-titler og Coppa Italia-seire. Klubben er også kjent for sin lidenskapelige supporterbase.

Gjennom årene har AS Roma fostret mange fotballlegender, som Francesco Totti og Daniele De Rossi. AS Roma fortsetter å være en viktig aktør i europeisk fotball, med ambisjoner om å konkurrere på høyeste nivå både nasjonalt og internasjonalt.

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av Romas hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden.

Utvalgte kamper