Juventus

Med 36 Serie A-titler og 14 Coppa Italia-gull er Juventus den soleklart mestvinnende klubben i italienske turneringer.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Juventus Stadium

Kapasitet: 41 507

Juventus Stadium stod ferdig i 2011, og tross en noe beskjeden størrelse, er den moderne arenaen en av Europas mest severdige. På grunn av stadions forholdsvis lave kapasitet, blir toppkampene fort utsolgt. Vent derfor ikke for lenge om du ønsker en tur til Torino.

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av Juventus sine hjemmekamper på forespørsel. Send oss en mail om du ikke finner din kamp på hjemmesiden.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

14.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

31.08.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER