Tottenham Hotspur

Tottenham flyttet i april 2018 inn på sin nye stadion - et praktfullt anlegg i nordlige London. En fotballreise til Spurs’ sin fantastiske storstue er noe vi kan anbefale til alle.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Tottenham Hotspur Stadium

Kapasitet: 62 850 tilskuere

Vi tilbyr fotballpakker til samtlige av klubbens hjemmekamper, og vi hjelper deg mer enn gjerne med hva det måtte være til London-turen.

Kamptidspunkt til og med første helgen i mai er fastsatt. For kamper senere i sesongen, anbefaler vi reise fredag til mandag.

Vi er offisiell leverandør av kortsidebilletter, langsidebilletter og Travel Club Hospitality-billetter til alle Tottenhams hjemmekamper.

Utvalgte kamper