Chelsea

Chelseas nye eierskap har investert tungt for å få et mannskap som igjen kan kjempe om ligatittelen, og med talentfulle Enzo Maresca i sjefsstolen er forventningene høye i vest-London.

VIKTIG INFORMASJON

Alle bestillinger blir behandlet som forespørsler, og du vil bli kontaktet for betalingsmetode og endelig bekreftelse. Feil i prisene på vår hjemmeside kan forekomme. Vi skreddersyr alltid reisen etter deres ønsker. Etter å ha mottatt din forespørsel, undersøker vi alltid om andre hotell kan gi bedre valuta for pengene de aktuelle datoene.

To netter med frokost på hotell og laveste tilgjengelige billettkategori er inkludert i fra-prisen. Billettleveranse enten på hotellet eller over e-post er inkludert i alle priser. Alle priser gjelder per person. Tillegg i pris for flere netter, singelrom og oppgradert billettype, hvor tilgjengelig.

Sitte sammen-garanti, med mindre annet er spesifisert i billett-teksten.
Fly er ikke inkludert. Du velger selv om du ønsker tilbud på flyreisen.

Hjemmebane: Stamford Bridge

Kapasitet: 41 631

Klubbens hjemmebane ligger sentralt i London, og en Chelsea-kamp lar seg enkelt kombinere med det store utvalget av andre attraksjoner hovedstaden har å by på.

*Kampen mot Everton vil bli flyttet dersom et av lagene tar seg til semifinalen i FA-cupen. Kampen mot Manchester United vil bli flyttet dersom et av lagene tar seg til finalen i FA-cupen. Kamptidspunkt til og med september er fastsatt. For kampene senere i sesongen, anbefales opphold fredag til mandag. Kampene mot Nottingham Forest, Arsenal, Aston Villa og West Ham vil med all sannsynlighet bli spilt søndag/mandag på grunn av Europa League i forkant.

Vi er offisiell leverandør av billettypene Westview, Captain's Bar, Museum og Canoville Suite til alle Chelseas hjemmekamper. En fotballreise til ærverdige Stamford Bridge og London for å se Chelsea kan på det varmeste anbefales.

Utvalgte kamper

Tottenham Hotspur v Arsenal

15.09.2024

KJØP HER

Manchester United v Liverpool

01.09.2024

KJØP HER

Arsenal v Liverpool

26.10.2024

KJØP HER